Owner Tales
Si Weirdo HomoSapiens (:
HECTIC LIFE. Yes it is.
05 November 2015 | 9:56 PM | 0 wink
Assalamualaikum peeps! Lama tak blogging! cause i ain't dont have time to log in or even think what to brag about. Sedih tak? HAHAHA since I'm officially an architecture student my life change 360 degrees. yes 360 degree T.T Seriously being an architecture student is like you saja tempah to live in hell ! ahaha For those who don't know, imma Interior Architecture student dekat UiTM. Yeahhhhh UiTM di hatiku kahhhhh sayang yuaiiiteyemmmm !

Alhamdullilah Sophomore Year already :D ada 2 tahun 1/2 lagi before grad. In Shaa Allah kalau takda repeat sem ke apa. Aamiin. Sbb this is one the tough course to grad. *kesat air mata hahaha
Takpa sis sado kan ? Dah course ni busy nak mampuih, seketul Pajana juga aktif brassband. Yes one of my passion besides arts thang. Main instrument ke sis? NOPE! Sis main colorguard *muka convincing. Weh serious lah sis main campak2 flag tu :'D
Nak tahu apa colorguard kalau hangpa rajin pi search youtube hehe
Okay done with colorguard thang.

Apa lagi nak bebel eh? Soal jodoh? Sis tak jumpa lagi jodoh sis :'D Mungkin nanti? huhu
Sis tak kisah pun. Yang penting skrg nak grad kerja kumpul duit macam like there is no end HAHAHA sekali buat project income + commission menangis hahaha
Okay waiting for that moment to happen ! heee

I'm working on hotel and cafe project this semester. Final presentation is around da corner :'D *menangis tak berlagu. Like a month macam tu lagi. tak tahu lah sempat ke tak siapkan. Dengan sketchup lah apa lah. Danggggg! Weh serious eh dah setahun tak jejak wayang. Sebab apa ? TAK SEMPAT sis bro nak tgk wayang pun sobbssss

Okay lah rasanya sis dah boleh sambung buat project tu. Design lawa lawa sis ! Bye till we meet again !

sis everyday. tak selebet tak pajana lahhhhh.


oh lupa nak kenalkan. ni lah jodoh sis sebenarnya. kbye!


Older Post
rawrr!
Heyyo. Selamat datang ke blog suci tanpa debu. Jika anda seorang yang kotor sila sanitize dulu tangan anda dengan Dettol sebelum masuk. Kbye .


budak comel :)


Jabatan Memori



Saya ada disini juga :)


Edited By Farzana