Owner Tales
Si Weirdo HomoSapiens (:
ini cerita sangat best :D
22 December 2010 | 3:18 PM | 0 wink
Asslamualaikum :)
Hahaha .. this entry nak ckp psl satu cerita ni
bru air kt KBS WORLD this week :)
Sumpah cerita ni best gila .. Best waa ckp luu :D
The title is MARR MY MARY !
Huwahhhh ~ best sangat ~ ~
Let me introduce main actor nye :)
Moon Geun Young as Wi Mae Ri

Jang Geun Suk as Kang Moo Kyul
Kim Jae Wook as Byun Jung In

Awww ~ malas nk tulis review ctew ni but seriusly ctew ni best :P
hahahaha .. sebenar aku gila dengan dua jejaka dlm ni cerita ni ..
awww ~ bikin tidur gua tak lena tiap2 malam ..
hakkk ~ for the first time in my life ..
aku fan gila nak mati someone ..
hahahaha ~

that guy yg tgh duduk ialah Jang Geun Suk as Kang Moo Kyul
Dia tu musician ..free spirited indie singer .. dalam cerita ni lah ..
*menepati ciri ciri youuuu :)
yg other guy yg tgh berdiri tu Kim Jae Wook as Byun Jung In
act as seorg CEO syarikat ni ..
kim jae wook is a hottie :D
dh la kaya polite plak tu .. nak dua dua ni blh x ??
hakhakhak .. mereka sangat handsome !!!!!


hahahaha sory if over dose obses ..
but i can't stand the cuteness ~
lagu lagu yg this guy sing pun best best ..
one of my favourite is my precious ..


note : i think of you ........
bye ..


Older Post | Newer Post
rawrr!
Heyyo. Selamat datang ke blog suci tanpa debu. Jika anda seorang yang kotor sila sanitize dulu tangan anda dengan Dettol sebelum masuk. Kbye .


budak comel :)


Jabatan Memori



Saya ada disini juga :)


Edited By Farzana