Owner Tales
Si Weirdo HomoSapiens (:
29 December 2010 | 11:48 AM | 0 wink
Wazaaaa ;) Hey hey it's almost new year kan .. Cepat gilaaa masa berlalu .. Tahu tahu je mggu depan dh skola .. Warghhh !! kenapa :'( Lagi satu kenapa cepat sangat aku membesar ..
Macam tak puas je menikmati umur muda .. Hahahaha * pasan muda !!
Haihhh Kecuttt peruttt kottt .. next year SPM .. haihhh .. x blh ke klu x amik ??
Nervousss bagaiii .. Hahahahaha .. dh start skola mula lah mcm2 nk kne handle ..
Dah la balik lmbtttt :'( Huihhh .. Sabar jelah kan kan ..
Hihihihihihiii .. This year x pg holiday mana2 pun ..
Bosannn omak aihh !! Duduk rumah tgk tv ..
Menggemuk kan bdn menambahkan power spec ..
Hahahaha adat ah org idop zaman siber ni .. x blh nk kata ape :P

Sooo count down for new year :)
Hiiii :) azam baru baju baru kasut baru bf baru .....
Oopsss jangan marah ya :P  hahahaahah ...
*panjang ye aku mengarang kali ni ?? xpe persiapan utk keja2 essay yg bakal
dihadap kan ke muka as soon as skola bukak .. :P
Talk about azam baruuu .. korunk korunk ni dah set ke ape azam tahun bru ??
Aku pnye azam x pyh ckp lah ..  Sekerat je terlaksana tiap2 tahun ..
Tapiii alhamdulilah :) A few dh terlaksana .. hihihihihi :D

note : tongah malam new year nti den update ..
          hakhakhakhak .. bye bye for now :P


Older Post | Newer Post
rawrr!
Heyyo. Selamat datang ke blog suci tanpa debu. Jika anda seorang yang kotor sila sanitize dulu tangan anda dengan Dettol sebelum masuk. Kbye .


budak comel :)


Jabatan Memori



Saya ada disini juga :)


Edited By Farzana