Owner Tales
Si Weirdo HomoSapiens (:
Mummy i want polaroid camera please :(
13 January 2011 | 5:38 PM | 0 wink
Hey worldddd ... how's life ?? mine is too busy ..  hectic hectic hectic =.=
Huwahhh i need space to breath ..... Jarang gilaaa online skrg ..
Aku bia je blog serta facebook tu berlumut .. bia aa die berlumut .. kesah ape aku =.='
Nanti ada masa aku sental ahh ng mr muscle ituuuu :P

Huuuu aku sebenar nya dh lama minat ng polaroid camera ni since i was in form 1 ...
Seriously minat gila .. first sebab comellll .. * sng kot nk caryy pg mne2 ..
Pic tu blh dpt on the spot .. i loikeeee :D
Most important is ia ala ala vintage .. it suits my heart ..
Hahahahhahah !!
Tapiii igt aku polaroid camera tu xde jual kt pasaran malaysia ni =.=
Heyyy ap la aku tau apa2 umr2 muda terang tang tang tuuuu ..
And aku igt camera ni mahaiiii so aku lupakan jela niat nk ada tu ..
Dulu x pndi guna internet .. bhahahaha ! pecah rahsia guaaa :P
But but fujifilm ada satu spesies polaroid camera yg comel lg disukai ..
Harga blh dpt dlm rm248 .. mak aihhhh murah sial ...
Murah la sgttt .. * kne smpan wit la nmpk nye ..
Hahahahahaha !! Errr comelll n hasil gmbr yg memuaskan .. and aku x tahu lah npe
chemistry bond antara aku dgn miss polaroid tu mcm kuat smcm ..
Haiyaaaa xpe xpe .. klu nak x semesti nye memiliki kan ??
dpt tgk gambar my syg tu pun xpe lah ..
dh ckopppp :'(
urghhh saya nak dia .......
die lah mr syg yg saya termimpi mimpi tuuuu :"(


gedabak pun x pe lah .. asal kan beliau comel
dimata saya :)

Ni hello kitty pun ada :)
 gehehehehehehe ..

klu dpt yg ni pun xpe ..
lebih afdal rse nye ..
Ni lah paper polaroid camera ..
the ori polaroid camera .... :)

note : cerita bnyk pun x guna .. homework dh menjerit jerit panggil ..
ya ya .. until now * ceehhhh cm karang surat dlm exam :P
hahahahahha .. adios people !!!

Older Post | Newer Post
rawrr!
Heyyo. Selamat datang ke blog suci tanpa debu. Jika anda seorang yang kotor sila sanitize dulu tangan anda dengan Dettol sebelum masuk. Kbye .


budak comel :)


Jabatan Memori



Saya ada disini juga :)


Edited By Farzana