Owner Tales
Si Weirdo HomoSapiens (:
02 February 2011 | 11:25 PM | 0 wink
Baby baby baby baby ohhhhhh ~
Why why why ... why u go without telling me first .....
My dear babyyyyyy kenapaaaaaa :(
Kenapa awak pergiiii tak say goodbye duluuu ;(

Baby yang aku maksud kan ialah my HANDPHONE !!
Haha kenapa kau tibe tibe rosak plak ni ..
Ishh aku nak anta kedai kedai cuti raya cina la plak ..!!!!
Haihhhh ni yg rasa nak menangis ni =.=
Pakai la phone abg aku yg bateri setakat nyawa2 ikan tu ..
Bateri cepat kong .. saba jela kan !

Kenapa kau buat aku mcm niiiii :'(
Kau jatuh pun baru 3 kali sepanjang hayat kau ..
Haihhhh gedik tauuuu nak rosak2 ni ..
Xpeee nti aku hantar kau pi hospital ehh ..
Bertahan di situuuuu !! be strong bebeh !
Byeeeeeeeeeeeee sayangggggg !!

Older Post | Newer Post
rawrr!
Heyyo. Selamat datang ke blog suci tanpa debu. Jika anda seorang yang kotor sila sanitize dulu tangan anda dengan Dettol sebelum masuk. Kbye .


budak comel :)


Jabatan Memori



Saya ada disini juga :)


Edited By Farzana