Owner Tales
Si Weirdo HomoSapiens (:
01 June 2011 | 9:52 AM | 0 wink
Holaaaaa holaaaaa cuba teka hari ini hari apa ??
hahahaha saja je kan ?? thanks kepada yang wish kat fb semua :D
sayang kau org semua kott ^___^ hahahaha soooo umur pun dah genap 17 !
aigoooo dah tua la saya hahahaha anyway spm pun makin lah dekat wokkkk ~
makin hari makin buat saya kurus memikirkan perihal spm ni T____T
hahaha bajet la do ayat kau ni Farzana hahaha..

Anyway aku dah ada kat PAHANG !! ada kat sini pun sebab abg saya nak bertunang ..
hahaha dah lama kott tak balik sini hohohoho ~ my future sis in law org kuantan ..
haaa mmg laaa dekat dgnrumah makcik aku !
hahahahaha nanti ada kesempatan aku masuk kan gambar ye :D

Harini dua peristiwa dlm 1 arihahahaha ..
my birthday and my anniversary hehehehehe ....
and happy anniversary for the 2 years and 7 month :D
hahahahhahaah malam tadi aku duk sorang2 nyanyi lagu appy birthday ala ala usop wilcha tu haaa
hahahaha dah la dlm gelap == hahahaha kantoiiiii :D
hehehehe


hey sorry la dah lama tak ber-blogging :)
otak dah berkarat 7 inci ..
blog dah bersawang miahahahaha 
nanti akan dirajinkan diri ini utk blogging ye :D
bye bye and thanksssssssss a lot kepada yang wish :D



Older Post | Newer Post
rawrr!
Heyyo. Selamat datang ke blog suci tanpa debu. Jika anda seorang yang kotor sila sanitize dulu tangan anda dengan Dettol sebelum masuk. Kbye .


budak comel :)


Jabatan Memori



Saya ada disini juga :)


Edited By Farzana