Owner Tales
Si Weirdo HomoSapiens (:
Bro's engagement day ~
25 July 2011 | 6:32 PM | 0 wink
Wazaaa guysssss ! Apa khabar semua hari ni ??
Ada sihat ka ?? atau sakit hati mcm saya harini ??
Harini punya sakit hati overdose sikit sampai meng-annoyingkan semua org ..
Alaaa hari hari pun aku annoying .. aku kesah apa :)


lawa kan ??

Okay okay hari ni aku nk buka cerita basi bulan 6 haritu ..
Okay 4 jun aritu abang aku dh SELAMAT tunang ..
Bhahaha awkward gila la mula mula kan abg aku dh bertitle TUNANGAN ORG ..
Cakap bajet cm abg aku tu pmpuan plak .. hak3 ..

Aku bertapa lama kat rumah makcik aku . ada la dlm seminggu lebih ..
Sambut birthday pun kat situ ..
Apa guwa kesah ~ dapat makan korean food beb ..
Hahahahaha disebbkan umah makcik aku dgn tunang abg aku dekat ..
So senang lah kan ? tak ada la nk kena turun dari kl ke kuantan ..
Jauh tu beb boleh kebas bontot guwa duduk dlm keta bawa hantaran !!
hahahaha tgk gmbr jela senang ..
Cerita panjang panjang pun xde guna ..
Gambar sudah cukup utk meng-ekspresikan segala galanya !!

okay yg bunga purple belah pmpuan pnya ..
yg bunga merah belah lelakipnya ..
Hahahahaha ..
*apa motif aku gelak ni ??

suasana yg agak kelam kabut ..
sorry la kualiti pic ni ..
tgk la siapa leader beb ??
ehehehehe .. mesti aaa adik kepada
pengantin lelaki .. :p


before get going berarak ramai ramai ..
time ni sumpah best sebab semua cousin2 aku ada !


comel tak comel tak bakal akak ipar aku ??
hhahah dia mmg sporting abes la ..
semua orait ! okay aku bagi LULUS !!
hehehehe :P ini kak ida saya :D


ini souvenirs nk bg kt para guests ..
ada cupcake semua ..
aku dtg tlg makan je .. hehehe ..


siapa lelaki berkemeja hitam tu ??
err entah la =,=
hahaha abg akuuuuuuu leee !
untung la dh nk kawin =.=
aku ni jauh lg jalan spm pun tak pass lg T___T


meet my mama !! apa buat muka cmtu ma ??
org senyum kt cmera laaaa hahaha ~


selepas disarungkan cincin tunang and risik ..
huhuhu ..
maaaa nak kawin jgk ??
bhahahahaha !! calon pun tak da lagi ..
ma tlg cari kan lah ??
* gatai gilaaaaaa !! boooo sama dia hak3


eiiii siapa budak busuk sebelah akk comel ni ??
abaikan abaikan ! hahahahaha ..
peace kan saja !!

p/s : layan jiwa sorang2 sambil dengar lagu mmg best !!
tak terungkap nikmat dia ..
sebab cukup untuk menenangkan hati yg tgh bergelodak hebat ni !! 


Older Post | Newer Post
rawrr!
Heyyo. Selamat datang ke blog suci tanpa debu. Jika anda seorang yang kotor sila sanitize dulu tangan anda dengan Dettol sebelum masuk. Kbye .


budak comel :)


Jabatan Memori



Saya ada disini juga :)


Edited By Farzana