Owner Tales
Si Weirdo HomoSapiens (:
25 August 2011 | 6:56 PM | 0 wink
Hey apo kono den meng-update cerita pasai dia ??
wahhhhh ~ because i'm over obsessed ..
Hahahaha sejak bila aku pandai hard-die-fan ni beb ??
Entahhhh ...... since aku terpandang muka dia yg tahap dewa handsome tuuuuuuu ~
Seriously this walking statue is really fantastic :)

Got no idea whom I'm talking about ??????
Curioussss ? hahahaha sila scroll down ......

                                 .
                                 .
                                 .
                                 .
                                 .


im talking about this super cute oppa :D
isn't he cuteeeeeee ?
*ahhhh ! cair sebentar ......
woahh help me ! haha


Lagu dia semua best best ..
Lagi lagi break down , kiss kiss and yes i will !
Ohhh kau tak rasa dia ni perfect keeee ?
Hahahahah hallyu star yg superb best (:



ehh birthday dia 6 june 1986 :D
Ehhhh ! bulan june ?? sama laaaaaaaa ..
 saya plak 1 juneee ngeeee sukasukasukasuka !!!

Nampak tak nampak tak ke-over-an fanatik dkt abg hot ni ??
Harihari tengok diaaaa hahaha setiap saat minit jam dgr lagu diaaaaa ~
gila kan keobsesan haku ? -.-
but i will never have the chance to be with him !!
gahhhh ! sedih *sambil menghentak-hentak kaki :P
Hhahahahaha ~ dh dh sila lupakan dan pergi belajar plak !
Cewahhhh ! poyo je lebih !

Byebyebyebyebye ..
addmath tu mcm nk delete je kewujudan dia dari dunia ni ..
gahhhhh !


ohh suka dia dlm niiiiiiii !
*sedang senyum lebar smpai ke telinga



Older Post | Newer Post
rawrr!
Heyyo. Selamat datang ke blog suci tanpa debu. Jika anda seorang yang kotor sila sanitize dulu tangan anda dengan Dettol sebelum masuk. Kbye .


budak comel :)


Jabatan Memori



Saya ada disini juga :)


Edited By Farzana