Owner Tales
Si Weirdo HomoSapiens (:
30 December 2011 | 4:32 PM | 1 wink
Assalamualaikum :) hey hoo ! harini Jumaat ? kan kan ?
Tak tahu ? sila pergi check calender sekarang ! hahaha mentang mentang la cuti berabad tak nak tengok calender dah ?
Maka ini merupakan Jumaat terakhir bagi tahun 2011 !
Hahaha 2011 dah nak habis :'( segala kenangan tersemat kemas dalam kotak fikiran :)
Tidak sesekali akan di delete memori2 ini ~

Thumbs up :DD semalam mama saya buat sushi :DD
Serius sedap , mama buat 9 rolls and kesemua nya selamat masuk dalam perut dan seterusnya diproses dalam usus :D
Hmm tapi semua resepi sendiri , inti sushi tu taram je macam benda2 letak !
Hahahaha ada hotdog,telur goreng,lobak putih yg digoreng,and crab meat :)


nampak je mcm ni , belum rasa belum tahuuuu ~
tibatiba terasa air liur mengalir !
opsss !! :P


actually ni nak bagi cousin aku ~
tapi sempat masuk mulut satu hehehehe !
i know tak senonoh =.= hahaha

p/s : serius power spec dh naik bila 24/7 hadap laptop :D
buat spec baru la gamak nya =3
adiossss ^____^


Older Post | Newer Post
rawrr!
Heyyo. Selamat datang ke blog suci tanpa debu. Jika anda seorang yang kotor sila sanitize dulu tangan anda dengan Dettol sebelum masuk. Kbye .


budak comel :)


Jabatan Memori



Saya ada disini juga :)


Edited By Farzana