Owner Tales
Si Weirdo HomoSapiens (:
bedroom transformation :D
06 December 2011 | 9:54 PM | 0 wink
Assalamualaikum :) how was your day ? good ? mine was okay laaa .
hahaha i get bored easily with something , ohho yup ! saya sudah bosan dgn bilik
yg keadaan nya sama jeeeee . haha so i was day-dreaming how to transform my room into gahhhhh ! something that i want :)) actually dah lama dh nk decorate room .
tapi selalu tak jadi sebab pmr lah tukar bilik la SPM laaaaa !
now nothing can stop me !! finally i have the time to transform my room with better sight-seeing hahaha :D * susah jgk kan bila otak kreatif sgt pun , tak boleh duduk diam :)

*bajet je minah ni SPEAKING ? dh la ayat berterabur . ehh hello ? practice makes yourselves perfect ! dari kau diam bisu tak bercakap then english kau berhabuk 10 inci baik tak payah . at least aku nak pi interview nanti takde ah menggigil kepala lutut aku nk speaking :DD
okay okay back to our topic !pintu bilik air dah selamat aku conteng dgn mural yg agak la buruk :P
nasib mama tak marah hehehe maafkan anak mu ini mama :) susah dpt anak yg bertangan seni ni kan ?? okay aku tgh perasan sendiri nih hihihihih :D

 ohh buruk kan ? haha yg kertas mahjong tu notes bio .
* maaf saya budak bio yg nerd kalau nk tahu :))
pintu tu dh berkurun tak siap lagi :P
takde masa laaaa =.=

 i want that light hang on my curtain .
will find one soon :D
hidup kena kreatif ... :D

 would like to have one like this .
haaa we'll see how :))

i always dreaming for this kind of room .
cozy ? kinda :DD hahahaha .

p/s : driving license , get my braces done !
bye bye and adios u'lls .


Older Post | Newer Post
rawrr!
Heyyo. Selamat datang ke blog suci tanpa debu. Jika anda seorang yang kotor sila sanitize dulu tangan anda dengan Dettol sebelum masuk. Kbye .


budak comel :)


Jabatan Memori



Saya ada disini juga :)


Edited By Farzana