Owner Tales
Si Weirdo HomoSapiens (:
I miss you ~
04 January 2012 | 5:46 PM | 0 wink
Assalamualaikum :) Hai hai !
Nampak nya sekolah dh pun mula harini .. Yeahh best nya korang still bersekolah ..
I am so jealous with you all :'( kerja korang belajar belajar dan belajar je ..
Tak perlu risau lagi dengan dunia luar =.=


percaya atau tidak ~ aku rindu GD aku :'(
sumpah rindu gilaaaaaaaaaaaaaa ~ * okay dah ! sampai tahap tu je nafas aku
ahahaha :D


errrr =.= kita tahu dia memang cute ................
I miss you GD .. harap kau pun samaaaaa ~
hahaha tapi mimpi hidup kembali pun tak akan terjadi :P
berangan je ni ..... hahaha

put your hands up ! i am so high high !
up up in the sky :DD


ohh i wish you could hug me and never let me goooo ~
but it was too late ......
now you did let me gooooooo :'(

p/s : apa apa jelaaa =.=
adiosssss ~



Older Post | Newer Post
rawrr!
Heyyo. Selamat datang ke blog suci tanpa debu. Jika anda seorang yang kotor sila sanitize dulu tangan anda dengan Dettol sebelum masuk. Kbye .


budak comel :)


Jabatan Memori



Saya ada disini juga :)


Edited By Farzana