Owner Tales
Si Weirdo HomoSapiens (:
13 March 2012 | 4:30 PM | 0 wink
Assalamualaikum .... kum ... kum .. kum ..... cikkkkk ~ ada susu tak ? anak saya lapar , tolong la bagi sedikit susu cikkkk :(  * hahahahahahahahaha
Teringin nak jadi hantu kum kum ke Farz ? =.= kau makin hari makin retarded kan ...
Sebab apa ? sebab result dah dekat kan kan ? grrrrrr dengar je RESULT terus terasa nk pg toilet .. sumpah tak tipu haha ! ^^

Sejak 3 hari yg lepas aku disahkan demam :P haha berjaya menyorokkan kedemam-an itu tanpa pengetahuan sesiapa :DD hahaha bangga kejap sebab boleh survive tanpa ubat !!
tanpa lastly kena makan jugak =..= org tu paksa kan ? kena laa makan kan kan :))
Aku sendiri tak pasti demam sebab apa ~ sbb result ? sebab gigi nak tumbuh ? sebab kecewa fail jpj ? hahaha aku pun tidak mengerti tapi yg pasti bila Allah beri kita sakit sbb Allah sayang dkt kita :DD Allah nak kita selalu ingat dekat dia kan kan ?

Sorry la since dduk rumah ni nauzubillah otak berkarat ~
Den tak tahu nak koba cmno sobab ehh dduk rumah ni haa tak buek apo2 ..
otak tak guno yoo , makin tumpul la dio =.= ekau faham ko apo yg den koba ni ???

mcm sodap joo den nengok ~
tekak tak elok2 lagi cmno nk makan :(
*gambo ni recycle yoo , tak dok maso nak minta ihsan pakcik google :P

masa sakit semua benda nampak sedap belaka wei T____T
sabar jelahhhhhh ~ dugaan dugaan ~ ~

p/s : result 21 mac ni
sekian terima kasih !!


Older Post | Newer Post
rawrr!
Heyyo. Selamat datang ke blog suci tanpa debu. Jika anda seorang yang kotor sila sanitize dulu tangan anda dengan Dettol sebelum masuk. Kbye .


budak comel :)


Jabatan Memori



Saya ada disini juga :)


Edited By Farzana