Owner Tales
Si Weirdo HomoSapiens (:
Hari down sedunia ~
07 March 2012 | 12:11 AM | 1 wink
Assalamualaikum bapak bapak ibu ibu :(
Harini sangat down yeeeeeeeee *sigh* tadi tak tahu mengapa aku bawa kereta mcm org baru nk belajar bawa padahal aku dah pandai bawa haritu T_____T
down down down !!
rasa nak menangis bila otak aku tiba tiba blank dan bunyi krrrikkkk krrikkkk krrriiikkkkk~ *tambah sound effect baru gempak bhaii*

nak menangisssssssssss ~ :'( nak pinjam bahu ?? nak nak nak :((
lebih menambahkan steghesss ialah JUMAAT NI TEST !!!!!!!!!
Okay tadi kena marah je memanjang dgn cikgu driving .. i dont know what the fucking hell is wrong with me today =.=
Kata kata kawan aku : bia putus cinta jgn fail JPJ , putus cinta free , fail JPJ kena bayar ! hahahaha nk terputus urat kentut aku bila baca tapi dah gam balik guna gam UHU , tahan lama sikit ^__^

even if it is small matter i will overthink about it =.=
hell yeahhh this is me !! the one who like to complicated herself !
kbye T____T
steghessssss laaaaaaaaa !!!!!!

P/S : muka makin berkedut mcm nenek kebayan :'(
adiosssss !

Older Post | Newer Post
rawrr!
Heyyo. Selamat datang ke blog suci tanpa debu. Jika anda seorang yang kotor sila sanitize dulu tangan anda dengan Dettol sebelum masuk. Kbye .


budak comel :)


Jabatan Memori



Saya ada disini juga :)


Edited By Farzana