Owner Tales
Si Weirdo HomoSapiens (:
Menyepi ~
05 March 2012 | 11:56 PM | 0 wink
Assalamualaikum gadis dan jejaka sekalian !
hey there lama nya aku menyepi , iyup ... *ada ke org sedar ketiadaan kau Farz ??
Dushhhh -.- sedih kejap ... :(
Kenapa aku terasa semua dah lupakan aku ? kenapa kenapa kenapa ?
Sila jawab ? krrikkkk kkrrikkkkk krriiikkkkkk ~ *sedih lagi*

Haritu : 2/3/2012 saya dengan rajinnya selepas balik kerja terus bersiap nak pergi cousin nikah hehe . anda anda patut contohi saya ~ * err tibatiba je budak ni =,=
dah dah cakap banyak tak guna,lebih baik kita layan gambo aje !


cun kan kan mama kita ? ^^
awww kita sayang mama kita :))
budak tu leka main kasut dia hewhew

ini bakal pengantin nya :)
cun melecun dah ni :DD
well saya bangga saya berdarah mamak + cina hehe

budak ni kecik2 dah ada jambul wei !!
siapakah gerangan yg memegang budak ini ?
ce teka ce teka ^^

okay then 4/3/2012 is the solemnization :)
saya sangat happy sbb dapat jumpa semua cousin2 saya !!
awwww ! saya sukakan majlis keramaian mcm ni sbb time ni jelah
dapat jumpa family aunty-2 and uncle-2
lagi satu time raya :)) semua gather lepak ramai ramai :DD

ada ke patut adik aku tangkap gambo ni ?? =.=

muka tak ready ~ kak ame dah comel dah :DD

aku teringin dduk atas pelamin sebenar nya =.=
dh tu aku ajak kak ame , dia cakap : kak ame dah penah merasa,hang la pi dduk atas tu..bia kak ame tangkap kan gmbo =.=
hahaha segan last2 kak ame teman jgk :P
hehehehe


p/s : aku bencikan penipuan !!!!
well dh takde modal nk bercerita dkt blog ni ..
k bye ~



Older Post | Newer Post
rawrr!
Heyyo. Selamat datang ke blog suci tanpa debu. Jika anda seorang yang kotor sila sanitize dulu tangan anda dengan Dettol sebelum masuk. Kbye .


budak comel :)


Jabatan Memori



Saya ada disini juga :)


Edited By Farzana