Owner Tales
Si Weirdo HomoSapiens (:
07 April 2012 | 12:51 AM | 0 wink
Assalamualaikum ~ bila serabut resah gelisah sakit hati marah sebal meroyan saya akan cari satu benda ni ! Saya akan tenung benda sampai puas :') Apa benda nya ?
Porn ? blues ? hello aku suci lagi murni okay winkwink :D tak percaya ?
Non of my business beb ^^ aku suka tgk benda yg indah ni :') tapi ada kena mengena kott dengan blues hak3 .......

tuh diaaa ! i loike sea very muchhhh !
blue kan sea ni ? awal2 dh cop aku tak senonoh :( sedihhh ~
seriously ! its like my soul been left there ..
it keep calling me to go there ..... sea ohh sea ! i love sea ocean and etc !
i love the scene , the smell of the salty water ,
the amazing creatures living under the water !! 
ohh isn't that Allah is superb awesome ? :)

ohh another thing that added the awesome-ness is during the sunset
and sunrise :') *pehal aku gedik speaking malam ni ? -00-

ohmaiii ! another thingy blue blue :D
wei like seroiusly aku suka sangat sangat sangat sangat sangat
AWAN !!!! not awan nano haha
aku rasa awan ni sangat gorgess ! unik ! mcm nk peluk2 baring2 golek2 !
 haha okay aku gila dah =,=

hati rasa tenang :') screen saver lappy ni pun cloud weh !
hehe kanak kanak ribena emang gini sehhh ! haha
i just lost in touch with reality :D
ohh ohh ! * excited tak tentu hala ~ wallpaper phone pun
cloudy jugaaa :3 see im obses over cloud and water =,=



dah dah penat cerita wei ! bak mai coolblog satu :P
haha gila ke ? ohh mmg gilaaaaa T^T

p/s : okay okay saya dah tanak kumpul panda eyes T.T
penat kbye adios world ~

Older Post | Newer Post
rawrr!
Heyyo. Selamat datang ke blog suci tanpa debu. Jika anda seorang yang kotor sila sanitize dulu tangan anda dengan Dettol sebelum masuk. Kbye .


budak comel :)


Jabatan Memori



Saya ada disini juga :)


Edited By Farzana