Owner Tales
Si Weirdo HomoSapiens (:
15 April 2012 | 11:19 PM | 0 wink
Assalamualaikum peeps :D yeahh as u all know , i went to tesl's interview today :)
wahhh tibatiba rasa bersemangat nk masuk U  :D
Place : Uitm fakulti pendidikan , kampus seksyen 17.
Time : 2.00 p.m
the main entrance :)

wahh i was too excited at the same time nervous ~ hahaha
I was in PANEL 5 , each panel have 20 candidates in it.. we have about 9 panels !
Okay tabik spring for those in panel 5 ! you all sumpah gempak ! hahaha i don't remember all of them , i just remember Ain who sit beside me and Anita yg selamba chill je :D hey seriously you cantik :)

Okay okay mari mula chegita !! okay sampai sampai aje terus cari nama dkt papan kenyataan then dah cari pi lunch with my dad .. head to dewan untuk ujian bertulis LOL test dia mcm haram jadah !!!! vocab grammar segala mak nenek high standards gilaaaa T.T masa sejam nk jawab essay bagai haha
Tajuk essay : benefits of social networks such as FACEBOOK,MYSPACE,FRIENDSTER,TWITTER,ETC to teenagers ..
Okay my first impression was , ohmaiiii !!! asal tanya soalan ni ~ ~
aku tak mahir la *poyo gila kan padahal 24/7 on facebook :P
yet aku still takde idea nak buat T_____T sadis je hukhuk

cenggini la rupa time nak amik test tu ~
sama mcm nak ambil SPM hahaha !
im sweating a lot sampai nk pegang pen pun tak mampu =.=

then terus pergi bilik untuk di interview !
saya no 18 so tunggu agak lama ~ haha then dalam 4 lebih
something baru aku ditemuduga !

ohh lagi satu ceghita haha bersilat lidah aku speaking hahahaha
interviewer ni pun agak2 la tanya soalan sensitif tahap E equals MC SQUARED !!
dia kata aku comel sgt mcm mana nk jadi cikgu ?
aku dgn confident nya jawab ohh i may be physically short but i can
wear heels right ? haa terdiam =.=
then dia uji aku lagi kata aku ni soft-spoken ~
 i am not soft spoken person, then dia tanya so you can shout ?
aku jawab OF COARSE I CAN ! hahahaha * sengal dok ?

Aduhh saleha mmg tak larat nak cerita semua benda !
hahahah but overal okay lah ~ i can answer all the question even some of them
i just ignored it bhahahaha
so now tawakkal jelah kan ? berdoa banyak sbb i want to do this course so badly :(
i'm very fond of children so pehhleashhh let me be an educator ~ haha
* ayat desperate mak bedah dah kuar :P

p/s : anyway asasi tesl is a prepatory programme ..
it's okay if your english is not that fluent like those who have british accents  ~
they just want to test your confidence :)
adios world :D


Older Post | Newer Post
rawrr!
Heyyo. Selamat datang ke blog suci tanpa debu. Jika anda seorang yang kotor sila sanitize dulu tangan anda dengan Dettol sebelum masuk. Kbye .


budak comel :)


Jabatan Memori



Saya ada disini juga :)


Edited By Farzana