Owner Tales
Si Weirdo HomoSapiens (:
Flower flower flower :D
18 April 2012 | 5:09 PM | 0 wink
Assalamualaikum :) Well this blog is under construction , sorry kayy :)
Anyway saya sangat risau berat yg naik macam haram ni :| depressed !!
Hahaha mana tak naik , makan 2 kali ganda than my body needs ~ ~
Memang la tepu lemakss lemaksss tu sebab saya exercise pun tak =3 HAHAHA !!

saya nak kurus ! saya nak kurus ! T.T
but i don't have any motivation to exercise :(
aiyoyoyo i need to be fit as soon as possible !!!!
* cakap je lebih bhahahaha

ohh i love this flower damn much !!
but its hard to find any these days =.=
i remember .......
during my childhood i always plucked the flower and blow it !
i like to see they flew freely , high and high :') hey its cool !!

omg !! baby's breath flower :D
cute tiny white in colour !
ohhh i just love cute things ^___^

tu diaaa ! bunga fav all the time !
aku mmg menggilai bunga ini !!!!
tahu dok ini bunga apa ?
BUNGA HARUM SUNDAL MALAM ~
seriusly i'm in love with this flower !

bunga ni mekar malam :) org kata BANSHEE suka bunga ni !
my mum tak suka bunga ni sebab menakutkan ? haha
it is just a flower lah ma :) anyway aku mmg suka gila bunga ni !
pernah beli pokok ni but susah ohh nak jaga :(
Org kata bunga ni menarik minat cik ponti sbb tu mama takut kot ?
waktu siang dia kucup , but bila senja dia start mekar
and mengeluarkan bau yg huyooooo !
wangi gilaaaaaaa !!!!  ~ ~

P/S : Bunga ni bagi aku sangat unik dan cantik !!
saya suka beli dan letak dalam pasu :)
ehh dont think im that weird ~ you know what i mean right ?
Bunga is just bunga ^^

Adios world !! :)





Older Post | Newer Post
rawrr!
Heyyo. Selamat datang ke blog suci tanpa debu. Jika anda seorang yang kotor sila sanitize dulu tangan anda dengan Dettol sebelum masuk. Kbye .


budak comel :)


Jabatan Memori



Saya ada disini juga :)


Edited By Farzana