Owner Tales
Si Weirdo HomoSapiens (:
Ke confuse-an melanda spinal cord dan peripheral nerves den !
27 April 2012 | 3:01 PM | 0 wink
Assalamualaikum abang kakak suci sekalian haha ello !
Ada perasaan apa-apa tak ? hahaha ohh yeahhh ! blog saya telah bersalin kulit lagi ~
Yeahhh terima kasih dkt cik pop a.k.a sharifah sbb telah membazirkan masa beliau meng-edit blog gua ke tahap max !! haha terima kasih dude , aku bakal belanja kau choki2 sebanyak 5 batang ! haha amacam ? xD

Okay lu orang ada nampak tak title yg gedebak besar tuh ? tak nampak malam ni pergi solat taubat nasuha minta ampun banyak-banyak , haha aku gurau aje :3
Okay aku sedang confuse tahap gaban sebab aku tak tahu nak pergi matriks tak :|
orang kata best ? ohh yelah belajar dia bagai nk tercabut otak beb ~
Anyway tawakal jelah menunggu result IPTA ku sayang !
Hopefully lah dapat asasi tesl tu :( 


Lagi satu big problemo : masuk akhir bulan 5 right ? am i right ? abang aku nikah 1 june , ehem birthday aku jgn lupa haha ! Nak hadiah tau tau 1 June ni :P
kalau aku masuk U akhir bulan 5 acaner nak pergi abang aku kawin nya ? :(
Aku dah la excited ni nk pergi sekali kalau tak boleh pergi cmno ?
errrkkkkk =.= kena ponteng orientasi lah ek ? bhahahah

p/s : blog ni belum habis di-edit ~ ku menunggu mu cik pop !!
        hahaha jom pergi KL esok pakai baju warna kuning :D
        okay okay adios :D

Older Post | Newer Post
rawrr!
Heyyo. Selamat datang ke blog suci tanpa debu. Jika anda seorang yang kotor sila sanitize dulu tangan anda dengan Dettol sebelum masuk. Kbye .


budak comel :)


Jabatan Memori



Saya ada disini juga :)


Edited By Farzana