Owner Tales
Si Weirdo HomoSapiens (:
18 May 2012 | 3:01 PM | 0 wink
Assalamualaikum comel comel sekalian ! # kayy jangan ekau nk perasan :P
Wahhh hari jumaat dah ? what the fishhhh ~ cepat gila masa berlalu =,=
The clock is keep ticking ~ ~ tick tock tick tock ! 10 days left before the one and only anak gegurl Puan Bibi angkat kaki dan sambung belajar T_____T haihhhh
Ehh ikut kan hati pankreas usus besar usus kecik malas tau den nk pi sambung belajar ~
Tapi sebab nk kejar cita cita kena lah jgk kan study study study :(
Ingat nak tunggu orang datang meminang aje :P hehehe

Hoiii kau mimpi lah sampai ke marikh sana orang datang meminang !! hahaha mmg takde lah gamaknya :3 siapa lah nk titew ni kan kan kan ?
Errrkkkk i am mentally and physically unstable =,= duhhh sudah ku bilang !
Orang yg nk berpisah dgn family ni mmg tak stabil hahaha senget ler minah ni =..=
Tak pergi lagi dah catat rekod demam dua minggu berturut-turut haha
Nasib je tak kena injection =.= kalau tak mmg eden dh lari dulu say bubye to doctor !

situasi stress yg sedang melanda ~
masalah negara betul lah =,=
mmg exactly apa yg aku buat tiap2 hari sebelum bangun dari katil tu ,
hahaha berfikir sejenak sebelum menghabiskan sisa sisa sebelum pi matrik T.T

P/S :
sudah cukup cukup sudah ~ ~ ~
haihhh okay lah adiossss !!!!

Older Post | Newer Post
rawrr!
Heyyo. Selamat datang ke blog suci tanpa debu. Jika anda seorang yang kotor sila sanitize dulu tangan anda dengan Dettol sebelum masuk. Kbye .


budak comel :)


Jabatan Memori



Saya ada disini juga :)


Edited By Farzana