Owner Tales
Si Weirdo HomoSapiens (:
Post Class Party 5 Amanah :) # part 1
22 May 2012 | 10:22 PM | 0 wink
Assalamualaikum ~ jawab tanda nya anda gempak tak jawab tandanya anda .....
Errr okay forget it ! haha okay mari lah kita nak sajikan anda anda semua dengan photo photo barbeque yg berlangsung semalam :)
Ini hasil ihsan camera Nad ! photo from camera Fana entah kapan bila boleh dapat :(
Takpe kita santap dulu dengan yg ada ni :D
Okay kami yg dalam kereta sebanyak 9 orang * pehh ramai gila ! rasa panas hati lah jugak sbb 3 kali sesat haha terlepas the entrance to wetland :3
Salah empunya badan yg pakai GPS , yg bijak nya pakai GPS tapi tak zoom mmg lah terlepas setiap kali simpang dua atau tersalah masuk jalan :D sabar aje ~ ~

ini di wetland putrajaya kayy ! tempat ni mmg lawa !
den tak tipu , ekau pi sendri tgk :D
air dia cetek aje dekat tepi tu haa ..

abe abe yg RAJIN mengerah tenaga membakar ayam ayam !
hahaa aku tahu makan aje :3 hehehe
patut lah badan pun boleh disamakan dengan tong :D
ehh sila lah gelak :3

dia tahu mem-posing ajee .. ye dok nad ? hahaha
nampak tak abe kita sedang tekun bakar ayam tuh ? hahaha

sesi melahap !
ayam dan daging yg sememangnya sedap hingga nk
tumpang jilat jari orang sebelah :D

kami makan share share , kenapa ?
jeles lettew :P hahaha
salad buah yg mama i buat ! hewhew

dia BFF kita haha berani lah kacau dia !
tahu lah dia comel tapi tak available kayyy :D haha

sesi bermain di tepi tasik ? hoh ??
okay situ banyak ikan comel comel :3

yeahhh the 5 Amanah !
kejap ada jugak ex 4 Amanah :) hehe

okay lepas dh kemas kemas tu *penat doh haha
kami gerak masjid Putrajaya utk solat maghrib !
hehehe time ni semua dh lemau lemau lembik mushy mushy dah :P

saya bajet comel ? tahu dah hahahaha

diapit dua bodyguard yg tak berapa nk bonzer !
hahaha okay saya suka gambar ni :)

Le girls :D


okay itu aje for now :)
hahahaha will update soon i get the photos from fana :))
adioss sayang sayang semua ^___^


Older Post | Newer Post
rawrr!
Heyyo. Selamat datang ke blog suci tanpa debu. Jika anda seorang yang kotor sila sanitize dulu tangan anda dengan Dettol sebelum masuk. Kbye .


budak comel :)


Jabatan Memori



Saya ada disini juga :)


Edited By Farzana