Owner Tales
Si Weirdo HomoSapiens (:
Sedih ! sedih ! sedih !
27 May 2012 | 4:59 PM | 0 wink
Assalamualaikum :') hikhik gaya macam kena  paksa kawin padahal nak pi sambung belajar je pun :B hohoho sudah ku bilang Farzana sangat suka ber-hiperbola sekarang ~
Ermmm alhamdullilah barang semua dah siap masuk beg ! haha cuba ekau teka berapa beg den bawak ? Okay aku beritahu ni sila buat buat terkejut tau :P
Okay lebih 4 !!!! haha 2 beg baju , 1 beg letak stationary , 1 beg lagi letak selimut and so on .. hahaha beg bakal bertambah kayyy :D * dengan bangga nya !
Hebak beg ni beranak pinak tanpa segan silu ~ lolololoooo ~ ~


jyeahhhh ! ini lah mood den harini ..
kejap okay kejap lagi sedih tak tentu hala ..
satgi gelak serupa mak lampir, kang kejap lagi diam mcm org pyscho -.-
haa nampak bebenor hormon tak stabil hewhew

yeahh ini aku sedang mencari arah tuju hidup ..
harus ke kiri atau ke kanan ?
tapi orang kata afdal pilih kanan....?
hmm better kita ikut kata hati , tapi jgn diikutkan sgt ..
ikut hati badan binasa :) we choose the best for ourselves !
strive for the better , peoples' advice we take as
our route to the right destiny :D

dear capital A - - - >
thanks sebab sanggup datang dari jauh semata-mata
nak jumpa kita :') lepas ni entah bila boleh jumpa kan ?
i will be miss you a lot <3

p/s : lepasni entah bila boleh hupdate blog
bucuk bucuk kita ni :| hmmmm
harap harap boleh dapat cuti T____T
saya nk pergi wedding abang sayaaaaa !! hukhuk
kay adios :'(

Older Post | Newer Post
rawrr!
Heyyo. Selamat datang ke blog suci tanpa debu. Jika anda seorang yang kotor sila sanitize dulu tangan anda dengan Dettol sebelum masuk. Kbye .


budak comel :)


Jabatan Memori



Saya ada disini juga :)


Edited By Farzana