Owner Tales
Si Weirdo HomoSapiens (:
I'M HOME :D
08 June 2012 | 5:44 PM | 0 wink
Bismillah .. Assalamualaikum !
Yeayyyy alhamdullilah tadi dh selamat sampai rumah hewhew
Rindu banget sama kucing merangkap bantal peluk aku malam malam hahaha
Okay aku dah okay lah jugak dduk KMS tu ~ haha
Pagi pagi bangun gosok gigi cuci muka mandi wangi wangi ! haha :P
Kelas mmg tujuh hari seminggu start pukul 8 yooo ! mmg tak dapek lah nak bangun lambat sikit ~ 7.30 mmg muka aku dh terpacak depan bilik tutorial hihi BAKAL PELAJAR 4 FLAT mmg mcm ni , AMINNNNNN ~ doakan kay <3


haa ni roomate aku kay :)
nmpk tak background yg super dahsyat tu ? hewhew
aku gantung baju dkt tempat langsir -.- tu subuh subuh aku dah siap haha


ni dkt area katil aku hihi
belakang tu locker den :P


i look like chinese right ? hahaha
iyolahh dh den keturunan cina kan kan kan ?
harus lah dalam gene itu ada gene cina LOL


aku hilang -..- hahahaha

p/s : okay lepas ni dh ada laptop dh ada broadband mmg
lah boleh online kan kan ? XD hahah
that's it for now , adiosss !
* kerja tutorial banyak doh T.T





Older Post | Newer Post
rawrr!
Heyyo. Selamat datang ke blog suci tanpa debu. Jika anda seorang yang kotor sila sanitize dulu tangan anda dengan Dettol sebelum masuk. Kbye .


budak comel :)


Jabatan Memori



Saya ada disini juga :)


Edited By Farzana