Owner Tales
Si Weirdo HomoSapiens (:
03 July 2012 | 5:59 PM | 0 wink
Assalamualaikum , hell-o orang kampung ! haha sihat dok semua ??
Okay 30 june haritu selesai sudah majlis resepsi belah lelaki :) * busy sampai tak snap gambar sgt punnn ~ isk isk isk sedih !
Alhamdullilah semua berjalan lancar eventhough banyak jgk kekurangan tapi still bersyukur sebab yg datang semua happy belaka .. hahahaha
thanks kepada kawan-IIyg sanggup datang ye :)

pelamin on da making ~
malam tu pi dewan sebab nk set up dewan lah katakan ~
hoho

akak akak comel sekalian yg membantu jaga gift hoho :D

alolo pengantin lama ni ~
shooo shewettt :DD hehehe

sesi peluk memeluk !
theres kissing part tapi tak sempat nk snap =.="
ish ish ish mereka peluk tak nak lepas lepas hahahaha
sweet couple of the day :P

gambar ini telah disahkan gegar hahaha
ini cousin tersayang :)

olaaa ! saja nak merasa jadi pengantin hahaha
si dia sanggup datang majlis kahwin abang saya .
terharu haha THANKS <3 <3 sanggup jadi
photographer haritu hahaha :)

p/s : exam dah dekat , tapi still tak faham apa2 belajar dkt sini..
sumpah tekanan + sakit otak dduk matriks ,
Ya Allah tolong permudahkan perjalanan saya sepanjang menuntut ilmu di sini :(
Okay lah adiossss !

Older Post | Newer Post
rawrr!
Heyyo. Selamat datang ke blog suci tanpa debu. Jika anda seorang yang kotor sila sanitize dulu tangan anda dengan Dettol sebelum masuk. Kbye .


budak comel :)


Jabatan Memori



Saya ada disini juga :)


Edited By Farzana