Owner Tales
Si Weirdo HomoSapiens (:
My first iftar at KMS :)
23 July 2012 | 1:44 AM | 0 wink
Assalamualaikum :) hey hooo , harini babak sedih melanda diri ini hukhuk
Yelaa babak apa lagi kalau bukan babak nak berpisah dengan family ==" hahaha
Nak nak berpuasa dekat luar tahun ni huhu kesian mama takde siapa nak tolong dia :(
Nak harapkan adik aku yg super duper pemalas tu ibarat tunggu bulan jatuh ke riba..
Okay nak dijadikan cerita masa nak balik , mama bekalkan lauk ayam masak merah !
Wuuuu dh terliur disitu plus sagu yg makan dengan gula merah tu ....
Wahhh mama sanggup berkejar masak berdentang dentung dapur tu :P hahaha

okay macam-II kitaorg beli dkt bazaar yg ada dalam kms ni
hahaha sampai perut ni hampir meletup nk habiskan makanan ni =.=
sorang tu bawa rendang asam pedas , sorang lagi bawa roti etc ..
memang fiesta lah guwa cakap sama luuuu ~

dude dengan popiah otak-II omg !!
ini baru melantak nama nya :D hahahaha

hoyeahhh memang berkerja keras gila ah saliva gland aku time tu =.=
dengan ais penuh air tu memang mengancam tahap max xD hahaha
tapi aku sabar sebab orang gelojoh selalu rugi :P
haha so minum punya minum , perut dah capai limit =.=
nasib masih berkemampuan nk solat hohoho

P/S : ehh dh pkul berapa ni ? tak tidur lagi ?!!
esok nak sahur Farzana oiiii !
okay okay adiosssss ~




Older Post | Newer Post
rawrr!
Heyyo. Selamat datang ke blog suci tanpa debu. Jika anda seorang yang kotor sila sanitize dulu tangan anda dengan Dettol sebelum masuk. Kbye .


budak comel :)


Jabatan Memori



Saya ada disini juga :)


Edited By Farzana