Owner Tales
Si Weirdo HomoSapiens (:
12 August 2012 | 2:19 PM | 0 wink
Assalamualaikum peeps :) Alhamdullilah dah masuk 23 hari kita berpuasa :) ehh yeke 23 hari dah ? hehe den main kobaa je :P hehehehe
Okay bangga gilaaaa aku start cuti awal dari budak U and poli :D hahaha
Hari khamis haritu lepas habis exam angkat kaki dan chowwww :D hahaha
Den cuti 2 minggu ! hee yelah bangga lah skrg nnti orang lain cuti bulan 11 & 12 ternganga lah kau dekat matriks tu sbb takde cuti * final exam bulan 11 :(


hehe matriks kau adoo fixie ?
hahaha memandangkan naik raya nnti bertambah hippo badan aku
so dh bercita cita nk cycling around kms hari-hari =.=
hahaha kaki den mana sampai nk naik bnda alah ni T.T
no worries we still have the kuno bicycle :)

sumpah afiq mcm org buta hahahaha
nadia as usual dgn muka tapir dia XD


 my first raya without someone special :')
lahh tak kisah pun hehehe
as long as i have my family and friends besides me :D
me just have to wait for the mr right to come and meminang aje :P
confident aje budak kecik ni XD hahaha

p/s : raya nnti baru aku update lagi :P
haha nampak tak kemalasan tahap babun disitu ?
hehe adiossss !


Older Post | Newer Post
rawrr!
Heyyo. Selamat datang ke blog suci tanpa debu. Jika anda seorang yang kotor sila sanitize dulu tangan anda dengan Dettol sebelum masuk. Kbye .


budak comel :)


Jabatan Memori



Saya ada disini juga :)


Edited By Farzana