Owner Tales
Si Weirdo HomoSapiens (:
04 August 2012 | 5:21 PM | 0 wink
Assalamualaikum peeps ! Pejam pejam pejam * kerja aku membuta je sekarang ni ishish celik celik dah masuk 15 hari kita umat Islam berpuasa :) Alhamdullilah masih bernafas nk menempuh hari-II seterusnya hehe
So 10 malam terakhir ni kita kena beribadat kepada-Nya sehabis mungkin ^.^
# Sleep less Pray more ~ yeahh takpe bulan ni aje tak cukup tidur nya,apa salahnya berkorban demi mencapai kemanisan berpuasa ? ye dok ye dok ?

My mid term lagi 3 hari dan i am only 40 % prepared :|
Takpe takpe still ada masa so jangan gabra jangan takut .. gunakan masa yg ada ni sebaik mungkin ! You can do it Farz !! # mcm org gila cakap sorang-II hahaha
So nk dijadikan cerita aku jawab exam dalam DEWAN ANTARES YANG SAUNA tu :(  * mau berkolam ketiak aku jawab exam hmmm
We , PDT campur sem 1 and sem 3 so bakal ketemu senior senior =.= * mengeluh ~
Dari modul 1 sampai modul 3 for both sem ~ ~ * boleh cuci mata harharhar


iye ni lah dewan antares =,=
sumpah sauna gilaaaa !


yeahh iftar perdana ... :)
best makan ramai-II dlm gelap dekat dataran kosmik dlm gelita tu ..
candle light dinner lah katakan :3
makan menggunakan tahap penglihatan yg max ! hahaha


see how debab i sekarang :3
with beloved roomate !!


muka matured kan kan kan ?
ngaku cepat XD hahahaah

p/s : malam ni buat sup buku campuran
bio chem math dan sains comp :3
sedap kan kan ? haha
Adiossss !



Older Post | Newer Post
rawrr!
Heyyo. Selamat datang ke blog suci tanpa debu. Jika anda seorang yang kotor sila sanitize dulu tangan anda dengan Dettol sebelum masuk. Kbye .


budak comel :)


Jabatan Memori



Saya ada disini juga :)


Edited By Farzana