Owner Tales
Si Weirdo HomoSapiens (:
breath taking gila :(
11 December 2012 | 2:34 AM | 0 wink
Assalamualaikum ! hai si comel dan si kacak sekalian !
Okay esok kanak kanak * ehh ehhh kanak kanak ? hahaha pelajar matrikulasi akan mendapat result masing masing .. Lol sumpah ini cuak gila gaban :(
I wonder......my result tu ,, okay ke idok ?? :( dah lah math and chem tak perform bagus haritu :(
and now clock showing 2.17 in da morning .. tak boleh tidur weiiii T.T this is too sadis ! ><
and masa masa macam ni lah i need him the most :( tapi tapi tapi he already fall asleep ..

 
 
Ya Allah aku berharap mendapat keputusan yg cemerlang :'( seriously i need some motivation , nak teruskan kehidupan dekat matriks ni bukan senang :| serious talk ! pagi semalam when i called him ,
me burst into tears .. out of sudden , this is me , when i'm over-thinking .. i am the most down person in the world :( i just need him to calm me down .. tapi dia busy dia penat uruskan majlis tahlil atuk dia .. hmmm im sorry for him , his grandpa passed away 2 days ago - AL FATIHAH :'(
It must be hard for his mum , first her close friend now her dad .. i hope you're strong enough aunty to face the dugaan !


I feel like aku lah manusia paling tak stabil sekali :( kejap okay kejap lagi moody ..
kesian dia dapat gf macam aku ni , haihhhhh pity you :'( ermmm by hook or by crook , i must force myself to sleep !! till then ,, assalamualaikum world ! ADIOS ~

Older Post | Newer Post
rawrr!
Heyyo. Selamat datang ke blog suci tanpa debu. Jika anda seorang yang kotor sila sanitize dulu tangan anda dengan Dettol sebelum masuk. Kbye .


budak comel :)


Jabatan Memori



Saya ada disini juga :)


Edited By Farzana