Owner Tales
Si Weirdo HomoSapiens (:
Simple little thing that makes me happy :)
14 February 2013 | 5:15 PM | 0 wink
Assalamualaikum , hollaaa ! Harini buka buka je Google nampak benda comel ni * i dont know what the hell the name of this thing haha -.-
Benda ni haaaa !! natang ni lah aku duk main hahahaha -.- bosan tak tahu nak buat apa , kelas habis awal harini * yeayyy happy me ! :D
Layankan jela game comel ni utk hiburkan hati hikhik


Yessss ! click on the love button ! lepastu roda tu berpusing ......
Tengok2 dia match kan natang natang , haha dah tu tak logik plak tu -.- ada ke patut Dolphin dgn bunny ?


Nasib kau comel :D hahaha
Kita putar lagi Halim kita putarrrr ~ * roda roda impian *


First date , le octopus with le bear go to a restaurant ..
Bear : this is the best restaurant in town :D
* 15 minutes later *
Octopus : Apa kejadahnya kau makan spesies aku ni ?

Goshhh ! like how many hands do you have le octopus ? hahahaha
jap nak kira sat hihi 8 maybe ??? :)


Hahahaha yang ni terbaikkkk !! tak suka kau boleh vanished like sesuka hati kau ?
Ini camouflage terbaik !! ^.^

So hati sudah terhibur haha tu yg rajin hupdate blog ni , kalau tak terbiar bersawang , spider beranak pinak dengan jayanya :P *hiperbola*
Okay esok jumaat ! not sure balik ke tak huhuhu
Till then , Adiossss :D

Older Post | Newer Post
rawrr!
Heyyo. Selamat datang ke blog suci tanpa debu. Jika anda seorang yang kotor sila sanitize dulu tangan anda dengan Dettol sebelum masuk. Kbye .


budak comel :)


Jabatan Memori



Saya ada disini juga :)


Edited By Farzana