Owner Tales
Si Weirdo HomoSapiens (:
First Experience :)
03 March 2013 | 7:35 PM | 0 wink
Assalamualaikum bloggerian semua !
Pernah buat business tak ? Business apa ?? Best tak ????
Hahaha straight to the point , hari Jumaat dan Sabtu aku ber-business .. Business apa ?? :O
Ohh yeahhhh business handmade brooch kawe lahhhh ! :) memandangkan KMS held hari keusahawanan so i took part ! The canopy were provided  ..

Day One

 
yeahhh the tapak ! see how many usahawan ?
lotsa them were accounts student :)
PDT student 3 orang je wei hahaha
 
 
Dayah's Cop ! he were there to accompanied us :) hihi
Cop were extremely famous , semua orang nak Cop hahaha
 
 
Yeahhh on the first day after balik from lunch with the original D2M3T3 ,
i rushed open my booth without proper preparation i just opened it and go on with the business :3
Kabut wei , tu yg simple bebenor decoration booth nya...
Tak banyak en ? Malam tu tidur lewat menambah koleksi brooch ..
keesokan harinya macam zombi bergerak sana sini .. hehehe
 
Day Two
 
 
I am completely tanned ! ._____.
Panas gila wei ! Buat dekat dataran kosmik plak tu ,
mmg aku ibarat ikan masin kena kering tahu tak masa tu ..
 
 
Yeahhh end of the sale day :)
hugging Cop to make Dayah jealous hihihi
I learnt lots during meniaga , serious talk ..
Baru aku tahu , tak senang sebenarnya jadi usahawan ni :')
Banyak pe'el pembeli yg kita kena layan .. banyak kerenah haha
Ada yg bagi harapan palsu , yeahhh dah masak dah semua ..
Sebab saya pun pembeli jugak :) so macam ahh tak kisah lah semua tu..
So at least ada new exprience , and i'm sure exprience ni sangat berguna in the future :D
 
Thanks for all the buyers of my handmade brooch :)
Thank you berjuta kali to Hidayah Shahera Sabrina Kak Mira Farah Iyyah 
and also Syahz for helping me out through :') thank you again ! will repay with handmade sushi hihi see all handmade ? hahaha of coarse lah :P korang banyak gila tolonggg ~
 
Now process to get back my fair skin uhuk uhukkk ~
Fair lah sangat haktuiihhhh *peace*
Will update more about Dinner Mira pulak hehehe
Coming soon ~ till then adiossss ! 
 

Older Post | Newer Post
rawrr!
Heyyo. Selamat datang ke blog suci tanpa debu. Jika anda seorang yang kotor sila sanitize dulu tangan anda dengan Dettol sebelum masuk. Kbye .


budak comel :)


Jabatan Memori



Saya ada disini juga :)


Edited By Farzana