Owner Tales
Si Weirdo HomoSapiens (:
Meowww meowww ~
17 September 2013 | 6:57 PM | 0 wink
Assalamualaikummmm :)

Haluuu semua ! Last Sunday I went to international cat festival that was held at Putrajaya , i dont remember which bangunan hahaha okay aku hampir gila memandangkan aku merupakan cat lover , hampir je belum gila lagi , choiii hahaha
Orang pack macam dalam tin sardin + tuna + mackerel segala macam haha
I'olls nak tengok meoww meoww pun susah hokayyyy =.="


nampak kepadatan dia ?
tu baru sikit broooo ~


haha comel ja kucing main instrument :P
nampak membongak disitu ahahaha


this cat is photo maniac hahaha
orang nak tangkap gambar pandai ja posing..
untung lah sedangkan kucing pun photogenic ..
ceq ni apa ada ? T__T


ini kelihatan takut dan takut haha kesian meowww ni 


aku paling tak suka kucing muka kemek begini ,
rasa macam heyyy asal muka hang macam ni ya ? =.="
pelik dan pelik
muka tak mesra alam langsung hahahaha


cap ibu dan anak ! haha
well mama , i miss youuuuu :')

p/s : ringkas dan padat , ehh padat ke ?
hahaha tak boleh lama lama malam ni ada
open lecture so i have to gooo..
adios ! :)




Older Post | Newer Post
rawrr!
Heyyo. Selamat datang ke blog suci tanpa debu. Jika anda seorang yang kotor sila sanitize dulu tangan anda dengan Dettol sebelum masuk. Kbye .


budak comel :)


Jabatan Memori



Saya ada disini juga :)


Edited By Farzana