Owner Tales
Si Weirdo HomoSapiens (:
Exhausted
27 October 2013 | 5:29 AM | 0 wink
Assalamualaikum peeps :) *alhamdullilah i still can smile*
Is it normal to feel this exhausted all the time ? Iolls penat nak kena jaga hati orang , P.E.N.A.T ..
Itu je mampu cakap , penat dengan semua jenis drama queen yang ada dekat atas bumi ..
PENAT to be the first who started everything..
PENAT to be the one who appreciate more than they deserve..
PENAT nak kena pendam perasaan dengan semua benda..
PENAT PENAT dan PENAT :')


I need a sweet escape from all of these thing , serious talk ..
I feel like i've tried my best to jaga hati orang tapi takda siapa yg try jaga hati iolls ni ..
I've reach my limit where i will ignore everything and i think this is the right time to be selfish..
Jaga hati sendiri sudah lah kan ? Kalau iolls diam je tu , ada lah tu sebabnya ..


Jam dah pukul 5.23 , i'm still wide awake .. Penat bila fikir nak kena hadap final exam ..
Hadap jelah Farz :') Lepas ni hang cuti lah puaspuas , Spent le holidays wisely :)


It's okay lahhh , I still have Allah ..
He has plan everything and i know he has the best plan for me :)
Keep smiling Farz !! 
Study study got 7 papers left .. 
Insya Allah :)
Adios world !


Older Post | Newer Post
rawrr!
Heyyo. Selamat datang ke blog suci tanpa debu. Jika anda seorang yang kotor sila sanitize dulu tangan anda dengan Dettol sebelum masuk. Kbye .


budak comel :)


Jabatan Memori



Saya ada disini juga :)


Edited By Farzana