Owner Tales
Si Weirdo HomoSapiens (:
Pelamin anganku ? hehe
08 November 2013 | 1:48 AM | 0 wink
Assalamualaikum earthlings ! :) yeayyy dah cuti seminggu , 2 weeks lagi before i go back in the jail ..
Sabar Farzana :) satu semmmm je lagi hehe
Haritu TER search pictures of pelamin ? hmmmmmm *mengada bak hanggg haha
And yeahhh i like the simple one..simple nice neat look rather than messy crowded look hehe


okay this goes to first place ! :)
simple yet stylish .. 
ohh can i have this for my solemnization my dear zauj wanna be ?
hehehe ..


uuuu i like this too ! :D
* can you see how excited i am ?
padahal lambat lagi ni nak kahwin :3


ini nampak sangat teratur dan kemas , i likeeee :D


macam lawa je , macam cantik je :P
simple simple dan simple ! 
that's what i need hehe


ermm pun lawa jgk :)


putih itu suci hehe 
yang menaikkan seri is the bunga bunga..
macam cun je ? :P


okay last ! hehehe 
actually there's a lot of picture that i saved..
ini antara yg terbaik lah kot ? 

P/S : ini cuma angan angan :)
jangan salah anggap pulak kay !
Adiossss !




Older Post | Newer Post
rawrr!
Heyyo. Selamat datang ke blog suci tanpa debu. Jika anda seorang yang kotor sila sanitize dulu tangan anda dengan Dettol sebelum masuk. Kbye .


budak comel :)


Jabatan Memori



Saya ada disini juga :)


Edited By Farzana