Owner Tales
Si Weirdo HomoSapiens (:
21 January 2014 | 1:44 AM | 0 wink
Assalamualaikum peeps ! Hey dah 2014 lahhhh , ohmaiii i can't believe time flies..
Which means im turning 20 ! :O okay that is so not funny .. Farz you're getting older T___T
I'm not officially 20 but i can clearly see wrinkle on my eyes .. HAHAHAHA congrats farz !
You're aging before your age , good job good job .. *cheers bebudak modul 2 yg active mcm kanak ribena i told you ..

Haa so this is it ! my FINAL SEMESTER ! yeayyy i can't wait to finish my matriculation programme :)
So gedebak gedubuk gedabak gedebuk 2 1/2 months left before i tinggalkan prison ni hehe
Tapi rasa sayang nak tinggalkan matriks ni sebab dekat sini lah aku kenal erti hidup..
Nahh dont be so shock haha dekat sini macam-2 orang aku jumpa..
Yang baik yang nakal , just name it .. macam-2 ragam ada ~

But the best moment for 2014 so far is when i went camping with ze classmates ! :)
Best bak hang , walaupun bagan lalang tu pantai dia ombak tak kuat yet still best kot ..
Dari pasang khemah sama-2 , bakar ayam dengan asap berkepuk kepuk sakit mata , masak sama-2 ,
main game lari macam orang tiga suku dkt pantai tu , solat berjemaah , haihhhh best mmg best ! :')
The highlight is malam campfire tu where everyone share their thoughts and feelings..
Dear D2M3T3 , YOU ARE THE BEST !!! :'D


view from the camp site :)


epic gila lah wei si ijil ni hahahaha
solat dulu sebelum melantaksss ayam hehe


okay ni sebelum balik , aihhh sedih ni kena balik tapi apakan daya ~
ehemmm gambar banyak tapi malas nak upload sesatu hihi
banyak dkt insta sbb tu ja medium paling senang :P

Okay nanti iolls update lagi sbb sekarang dah lewat malamsss
esok kelas oiiii munahhhh !
Adios amigos ! :)

Older Post | Newer Post
rawrr!
Heyyo. Selamat datang ke blog suci tanpa debu. Jika anda seorang yang kotor sila sanitize dulu tangan anda dengan Dettol sebelum masuk. Kbye .


budak comel :)


Jabatan Memori



Saya ada disini juga :)


Edited By Farzana